Naast sprekers die we zelf uitnodigen, willen we graag ruimte geven aan nieuw talent! Jonge mensen met vernieuwende ideeën. Maar ook ervaren mensen – bijvoorbeeld uit het bedrijfsleven, de wetenschap of de sport – die nog geen podium hebben voor hun waardevolle ideeën.

Dus… Heb jij een idee dat je aan de wereld wilt vertellen? Of een inspirerend verhaal dat anderen aan het denken zet? Kom auditie doen op vrijdagavond 9 maart*! Daarmee maak je kans op een eigen TED-talk bij TEDxEde 2018!

Hoe doe je mee?
Bereid een mini TED-talk voor van maximaal 4 minuten over jouw ‘idea worth spreading’. Dat mag in het Nederlands of in vloeiend Engels, net wat jouw voorkeur heeft. Zolang het maar geen droge opsomming van feiten is, maar een verhaal dat je ráákt. De bedoeling is dat je ons hiermee een overtuigend voorproefje geeft van wat jij te bieden hebt als je een van de sprekers zou worden bij ons volgende event.

Meld je hieronder aan voor meer informatie.

Naam *
Naam

* Kun je niet op 9 maart, maar zou je wél graag een TED-talk houden? Meld je dan tóch aan! Dan kijken we of je op een andere manier auditie kunt doen.