Laat TEDxEde 2018 jouw ‘Source of Energy’ zijn!

Op donderdag 20 september 2018 vindt de volgende editie van TEDxEde plaats. Deze lokale variant van de internationaal befaamde TED conferenties is al jaren een groot succes in Ede. Het event van dit jaar wordt extra bijzonder en staat garant voor veel inspiratie én energie!

Het thema van TEDxEde 2018 is Source of Energy. En dat is ook precies wat TEDxEde jou wil geven: nieuwe energie, nieuwe ideeën en nieuwe contacten waarmee je jouw ideeën vorm kunt geven.

Centraal staan de inspirerende TED-talks. Met onderwerpen die variëren van duurzame energie tot voedsel – een energiebron die in The Foodvalley natuurlijk niet mag ontbreken. Maar ook jouw persoonlijke energie komt aan bod. Juist die variatie is de kracht van TED. Want iedereen legt weer andere verbanden en zo ontstaan weer nieuwe ideeën!

Dit jaar zijn de meeste TED-talks in het Nederlands, zodat elk woord echt binnenkomt! Ook de locatie, in het hart van het Edese bedrijfsleven, is bijzonder: Conferentiecentrum BIT-MeetMe (Galileïlaan 17 in Ede) van onze partner BIT. Deze intieme setting biedt volop ruimte voor interactie. Maar het betekent wel dat het aantal plaatsen dit jaar beperkt is!

Bestel hier jouw toegangskaart(en) voor TEDxEde 2018 mét flinke korting.
Voor een inspirerend, avondvullend event inclusief drankjes, walking dinner en entertainment om jouw energie op peil te houden!

Meer informatie over het programma volgt. Dus hou onze website en sociale media in de gaten.
En reserveer donderdag 20 september 2018 (tussen 16.30 en 22.30 uur) alvast in je agenda.


 

TEDxEde op social media

Blijft op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen rondom TEDxEde via onze social media kanalen. 

Onze kanalen › 

 

Aftermovie TEDxEde

Nagenieten van TEDxEde 2016? Deze aftermovie laat alle hoogtepunten van onze vorige editie zien.